Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn i Varbergscupen

12 MAJ 2019 20:10
I helgen tävlade våra duktiga truppgymnaster i Varbergscupen. HFG ställde upp med 11 lag och det blev sammanlagt 12 medaljer.
  • Skapad: 12 MAJ 2019 20:10

 lördags ställde våra lite äldre truppgymnaster upp, dvs både pojkar och flickor som tävlar på SM-stegen. Det blev pallplatser i alla grenarna och Flicktrupp 1A tog brons i mångkampen. 

I söndags var det vår yngre truppgymnasters tur, dvs de som inte är redo för SM-stegen riktigt ännu. Även här blev det pallplatser i alla grenar och lag blå knep till med guldmedalj i mångkampen.

För detaljerade resultat klicka på länken: Resultat Varbergscupen

Riktigt bra kämpat av alla våra duktiga gymnaster. Vi ser fram emot kommande tävlingar i Halmstad, Göteborg och sist men inte minst USM i Växjö den 1 juni.

Se nedan foton från tävlingen (fotografer är: Kattis Larsson, Viktor Sjöholm, Andy Karlsson och Caroline Torstensson).

 

Skribent: Jani Minler
Epost: Adressen Gömd

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Föreningen har en lång och stolt historia med många framgångar bakom sig.  Föreningen bildades 1940 och hela HFG:s historia från starten finns att läsa i
" En bok om Halmstad Frigymnaster", skriven och utgiven av Lars-Gunnar Wirdheim.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: This is a mailto link

Se all info