Hoppa till sidans innehåll

Årsmötesjusteringar

07 MAR 2019 12:07
Årsmötet avhölls 28 februari på Restaurang Kalervos och ordförande Mikael Tovstedt fick förnyat förtroende att leda föreningen i ytterligare ett år. Justerad Verksamhetsberättelse och verksamhetsplan finns nu att läsa under fliken Föreningen.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2019 12:07

Verksamhetsberättelsen belyste att Manlig Artistisk gymnastik (MAG) resulterat fina framgångar 2018. Vi är mycket stolta över att starta 2019 med fyra landslagsgymnaster, Christopher Soós och Filip Lidbeck på seniorsidan och två juniorer, Vilgot och William Hyll. 
På truppsidan har satsningar gjorts i form av bl. a. rörelseskolning, mental coachning och skadeförebyggande träning.
HFG är ekonomiskt välmående och vi fortsätter arbetet med att skapa bästa möjlighet för gymnastisk utveckling.
Lars-Gunnar Wirdheim avtackades efter 60 års arbete i föreningen och Helén Andersson avtackades efter 10 år som sekreterare i föreningen. Michael Hedlund tilldelades "Årets Frigymnast" för värdefulla insatser under 2018. 
Mötesordförande Pehr Stohr avslutade årsmötet att ge en eloge till en väl skött och stabil förening som även lyckats med att följa Riksidrottsförbundets rekommendationer att ha en jämn könsfördelning i styrelse och kommittéer.
 

Protokoll kommer att publiceras när det är påskrivet av justeringsmän tillika mötesordförande

/Helén sekreterare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Helen Andersson
Epost: Adressen Gömd

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Föreningen har en lång och stolt historia med många framgångar bakom sig.  Föreningen bildades 1940 och hela HFG:s historia från starten finns att läsa i
" En bok om Halmstad Frigymnaster", skriven och utgiven av Lars-Gunnar Wirdheim.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: This is a mailto link

Se all info