Hoppa till sidans innehåll
Foto: MINLER.Jani

Mitterminsmöte för HFG:s ledare

25 APR 2019 08:31
Ledarna i HFG höll i onsdags ett mitterminsmöte i Henrik Petterssons regi och det smiddes nystartsplaner inför höstterminen.
  • Skapad: 25 APR 2019 08:31

Henrik Pettersson är sedan 2019 den nyaste ledamoten i HFG:s styrelse, där han direkt intagit sin plats och gett styrelsen förnyad energi på temat gymnastik. Henrik brinner som sagt för gymnastiken och ingår i Framåt - Uppåtgruppen som särskilt arbetar med långsiktiga framgångsmål för gymnastiken i föreningen.

För de som inte känner till Henrik sedan tidigare så har han inte bara varit en duktig truppgymnast utan även en duktig tränare som har lett HFG till framgångar såväl nationellt som internationellt. Under sina år i Stockholm var han även tränare för KFUM och har här kunnat samla inspiration och erfarenhet från annat håll. Henrik är även tränare för baskillar i AG två dagar i veckan.

Det som främst diskuterades på mitterminsmötet är vilka kärnvärden vi ska ha i föreningen, vilka grupper och framförallt hur vi ska träna i våra grupper. Det kommer att rapporteras mer om detta framåt men tränarna avser att sätta igång med piloter redan till hösten.

Härligt att du är tillbaka i HFG Henrik!!

Skribent: Jani Minler
Epost: Adressen Gömd

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Föreningen har en lång och stolt historia med många framgångar bakom sig.  Föreningen bildades 1940 och hela HFG:s historia från starten finns att läsa i
" En bok om Halmstad Frigymnaster", skriven och utgiven av Lars-Gunnar Wirdheim.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: This is a mailto link

Se all info