Hoppa till sidans innehåll
Foto: MINLER.Jani

Vårstädning i Campen 2019

05 MAJ 2019 21:11
I helgen var det städhelg i Campen som förbereddes för sommarsäsongen för att välkomna såväl våra egna gymnaster med familjer som gäster utifrån.
  • Skapad: 05 MAJ 2019 21:11

Som vanligt städades vintern ur stugorna som är tillgängliga för uthyrning och de allmänna ytorna putsades. Det största som hände denna säsong var ett nytt tak över uterummet i stora klubbstugan. Flera av stugägarna är antingen hantverkare till yrket eller så är de helt enkelt bara duktiga på att snickra. Det finns säkert flera 100 års hantverkarerfarenhet i Campen därmed var taket i princip helt klart under helgen.

 När man har slitit hårt är man värd en fika i solen!!

Vår yngsta kompis labradoren Salto njöt också i det fina vädret och såväl han som resten av gänget ser fram emot sommaren som kommer.

Skribent: Jani Minler
Epost: Adressen Gömd

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Föreningen har en lång och stolt historia med många framgångar bakom sig.  Föreningen bildades 1940 och hela HFG:s historia från starten finns att läsa i
" En bok om Halmstad Frigymnaster", skriven och utgiven av Lars-Gunnar Wirdheim.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: This is a mailto link

Se all info