Hoppa till sidans innehåll
Foto: MINLER.Jani

Våruppvisning tillsammans med ABGS

28 APR 2019 12:31
Pojktruppen deltog i lördags på ABGS årliga våruppvisning i Billdal och fick ett fint genrep inför USM senare i vår.
  • Skapad: 28 APR 2019 12:31

Det blev ett bejublat framträdande av pojktruppen i lördags i Lindåshallen vid ABGS våruppvisning. Killarna körde jämt & fint och tränarna (Viktor & Andy) var mycket nöjda efteråt.

I år samarbetar HFG med ABGS för att våra duktiga killar i pojktruppen ska få tävla USM. Ibland räcker inte den egna laguppställningen till och sammantaget är det bra för gymnastiken i Sverige att vi kan samarbeta med andra föreningar.

Kanske att ABGS har varit och tjuvkikat på någon av HFG:s uppvisningar för även här avslutades uppvisningen med en handståendetävling. Om inte undertecknad såg fel så tror jag att någon av våra egna killar kom på fjärde plats. Bra jobbat!!

 

Skribent: Jani Minler
Epost: Adressen Gömd

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Föreningen har en lång och stolt historia med många framgångar bakom sig.  Föreningen bildades 1940 och hela HFG:s historia från starten finns att läsa i
" En bok om Halmstad Frigymnaster", skriven och utgiven av Lars-Gunnar Wirdheim.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: This is a mailto link

Se all info