Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Nu har ett antal uppdateringar gjorts i Gymnastikförbundets riktlinjer för träning och tävlingar, där fortsatt stora restriktioner gäller för att minska risken för smittspridning av Covid-19.
 
Vi välkomnar Maria Persson som Gymnastikförbundets nya Gymnastikombudsman.
 
Nedan kan du läsa höstterminens första fredagshälsning från generalsekreterare Pelle Malmborg!
 
Nu har du möjlighet att i efterhand ta del av webbinariet från den första september där konceptet Framtidens Idrottshall presenterades för första gången. Från Gymnastikförbundet deltog projektledare Daniel Glimvert.
 
Idag har flera beslut tagits om tävlingar i kvinnlig artistisk gymnastik, trampolin, rytmisk gymnastik och truppgymnastik kan genomföras eller inte.
 
 
 
Nu är anmälan öppen till Förbundsmötet 2020 den 26 september.
 
 
Just nu pågår en politisk process om hur många personer som får delta och vara publik på tävlingar och arrangemang med anledning av Covid-19.
 
I början av veckan genomförde Städa Sverige tillsammans med det lokala föreningslivet en städdag för ett hållbart Haninge. En av föreningarna som deltog var Vendelsö GF.
 
Inför och så här i början av termin får Gymnastikförbundet många frågor som handlar om barngymnastiken och COVID-19.
 
Lagom till skolstart lanserar Gymnastikförbundet fyra nya pausgympafilmer som riktar sig till elever som går i grundskolan och på gymnasiet.
 
Beslut har tagits att SM i truppgymnastik ställs in 2020. Tävlingen skulle ha genomförts den 17-18 oktober i Västerås.
 
Har du sedan tidigare visat intresse till vårens och sommarens kurser, känner att det här är något för dig eller redan jobbat som digital kursvärd?
 

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Vill du bli stödmedlem? 
Genom att betala medlemsavgiften, som är 200 kr/år, bidrar Du starkt till verksamheten vi bedriver i Gymnastikens Hus.
Medlemsavgiften och ditt namn (+ gymnastens om du har barn i HFG) skickar Du till Halmstad Frigymnasters BG 5394-7636, Swedbank.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: kansli@halmstadfrigymnaster.se

Se all info