Hoppa till sidans innehåll

Sommarträning 2020

02 JUL 2020 14:20
Härlig sommarträning med massor glädje och energi i dessa Coronatider!!!
  • Skapad: 02 JUL 2020 14:20

Som vanligt så anordnar HFG sommarträning som inte bara är öppen för våra egna gymnaster utan även gymnaster från andra föreningar. I sommarträningen ingår också en valfri lägervecka där gymnasterna tränar från morgon till kväll, men man hinner med lite andra inslag såsom att åka och bada, brännboll eller varför inte vattenkrig (OBS!! Innan bevattningsförbudet). Detta brukar vara väldigt populärt och lyckat, så även i år enligt båda gymnaster och tränare.

Enligt Andy Karlsson, ansvarig huvudtränare så är detta inte bara utvecklande för gymnasterna utan HFG brukar även ta chansen att låta våra aktiva gymnaster känna på att vara hjälptränare och låta dem växa med den uppgiften. Alla tränare som medverkat i sommaträningen i år har gjort ett grymt jobb, enligt Andy som såklart är väldigt nöjd med årets upplaga.

Det är tur att det fanns lite tid för återhämtning och energipåfyllning efter ett tufft styrkepass.

Tack alla gymnaster och ledare, nu blickar vi framåt mot en vanlig höst och en hel del tävlingar på agendan.

Skribent: Jani Minler
Epost: Adressen Gömd

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

 

Vill du bli stödmedlem? 
Genom att betala medlemsavgiften, som är 200 kr/år, bidrar Du starkt till verksamheten vi bedriver i Gymnastikens Hus.
Medlemsavgiften och ditt namn (+ gymnastens om du har barn i HFG) skickar Du till Halmstad Frigymnasters BG 5394-7636, Swedbank.

 


Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG. 

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Läs mer

 

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03534207
E-post: This is a mailto link

Se all info