Bli stödmedlem

Genom att betala medlemsavgiften, som är 200 kr/år, bidrar Du starkt till verksamheten vi bedriver i Gymnastikens Hus tillsammans med ditt /dina barn.
Medlemsavgiften och ditt namn (+ gymnastens) skickar Du till Halmstad Frigymnasters BG 5394-7636, Swedbank.

Det har vidare frågats efter möjlighet att använda sitt friskvårdsbidrag hos oss. Vi har ett litet gym som finns till förfogande samt att vi har planer på att erbjuda träning i hall under ledning av anställd tränare under fm-tid om intresse av flera finns.

Har Du funderingar kring detta är Du varmt välkommen att kontakta Kattis via mail: This is a mailto link

Tack för att Du vill bli stödmedlem!

räknare

Unika besökare sedan:
2011-03-06

Föreningen har en lång och stolt historia med många framgångar bakom sig.  Föreningen bildades 1940 och hela HFG:s historia från starten finns att läsa i
" En bok om Halmstad Frigymnaster", skriven och utgiven av Lars-Gunnar Wirdheim.

Gymnastikens Hus

Frigymnasterna förfogar sedan 1985 över en egen hall belägen i Söndrumshallens sportanläggning för racketsporter. AG-hallen mäter 36 x 18 meter och har permanent uppställda redskap för Manlig AG.

Vägg i vägg med AG-hallen ligger Trupphallen (36 x 18m), som HFG har tillgång till på heltid. Denna hall är speciellt lämpad för truppträning.

Postadress:
Halmstad Frigymnaster - Gymnastik