Är du vår nya heltidsanställda barn och ungdomsansvariga?

Vi utvecklar vår organisation och söker aktivt efter en ny barn och ungdomsansvarig på heltid. Om du är intresserad eller har frågor, tveka inte att kontakta mig.

ANSVARIG BARN OCH UNGDOMSTRÄNARE 

Halmstad Frigymnaster erbjuder gymnastik för både tjejer och killar genom verksamhet för mini-, bas-, trupp- samt manlig artistisk gymnastik. Föreningen tillgodoser såväl bredd som elit och verkar för en hållbar gymnastik med högsta kvalitet i alla led. Med glädje, gemenskap och engagemang skapar vi tillsammans en stilren gymnastik som genom åren har hjälpt oss att nå våra mål. Våra framgångar stärker och bekräftar Halmstad Frigymnaster goda rykte som en av landets främsta gymnastikföreningar 

VILL DU VARA MED I TEAMET FÖR ATT FORTSÄTTA LEDA OSS FRAMÅT 

Vi söker en engagerad och drivande person med bra samarbetsförmåga för denna tjänst. Vi satsar stort i vår omorganisation för att skapa grunden och strukturen för framtidens gymnaster. Kanske har du precis har slutat gymnasiet och brinner för gymnastik och vill utvecklas som ledare, eller så har du lång erfarenhet som ledare och är redo för nya utmaningar. Vi kommer att utveckla denna tjänst tillsammans med dig och föreningens behov. 

Vi vill att du är redo att utbilda dig om du inte har gymnastikförbundets utbildningar, har du redan utbildning är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du är trygg i ditt ledarskap med barn, ungdomar och andra ledare samt att du har en ambition att vidareutveckla andra. 

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga anställda tränare, klubbdirektör och ideella ledare för att fortsätta på vår röda tråd som bygger på ett samarbete mellan MAG och Trupp. Arbeta för att inspirera, träna och leda våra gymnaster och ledare som i sin tur hjälper oss att uppfylla våra mål. 

ROLL 

  • Planera, koordinera och genomföra träningar för våra gymnaster mellan 4-8 år 

  • Utefter de behov vi ser vara med i ytterligare grupper 

  • Administration i olika system för verksamheten 

  • Leda och utveckla våra ideella ledare  

  • Samarbeta med andra anställda tränare  

KRAV 

  • Goda ledaregenskaper 

  • Relevant utbildningsnivå 

  • Goda kunskaper i Officepaketet 

  • Goda referenser 

  • Erfarenhet av gymnastik som gymnast eller ledare är inget krav men meriterande 

 

 

Tjänsten kommer att anpassas beroendes på sökandes profil, men en del av arbetstiden sker på eftermiddagar, kvällar och helger. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. 

Om du är intresserad skicka gärna din ansökan innehållande CV samt personligt brev till caroline.torstensson@halmstadfrigymnaster.se 

Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2023 

 

Om du har funderingar kring tjänsten går det bra att ställa frågor till Caroline Torstensson  

076-858 28 40 

Föregående
Föregående

NU FORTSÄTTER VI VÅR DIGITALISERINGSRESA

Nästa
Nästa

Svenska Cupen i Halmstad